Продължете към съдържанието

Често задавани въпроси

Как да се запиша?

За да се запишете за шофьорски курс следва да се обадите на посочените телефони за контакт за допълнителна информация, като това може да стане в офиса на автошколата или чрез изнесен офис в удобно време и място за Вас.


Къде се провеждат опреснителните часове?

Опреснителните часове се провеждат на територията на град София, като курсиста се взема от удобно за него място (спирка на метростанция или автобус). Може да се провеждат и с автомобил на курсиста.


Как да се подготвя за теоретичен изпит (листовки)?

Подготовката се провежда чрез лекции в учебния център и самоподготовка с предоставен безплатно от мен учебник. Като можете да се консултирате с мен през цялото време на курса.


Колко време отнема шофьорския курс?

Нормално шофьорския курс кат. “В” може да бъде завършен в рамките на месец и половина до два според натовареността на курсиста.
Може да запишете ускорен или интензивен курс след допълнително съгласуване на посочените телефони за контакт.


Кога да се запиша?

Шофьорските курсове започват всяка четна седмица на годината.
Можете да се запишете след за категория “В” след завършване на 17 години и 9 месеца, като е нужно минимум свидетелство (диплома) за основно образование завършено до месец септември 2017г. или удостоверение за завършен 10-ти клас след тази дата.


Тук ще намерите отговорите на често задавани въпроси от бъдещи и настоящи курсисти. Ако все пак вашият въпрос го няма можете да се свържете с мен на телефон, имейл или чрез страницата ни във фейсбук.

Как да се свържете с мен?

телефони:

0878 70 27 68
0887 70 27 68


e-mail:

info@avto-kurs.net


facebook:

@avtokurs.markov